na vrh

Besplatne E-knjige

Zatraži besplatnu e- knjigu

KAKO DA DOBIJETE 10 SARADNIKA ZA 10 DANA

Kliknite ovde da biste zatražili svoju e-knjiguU ovom uputstvu  daću ti pet saveta koje koristim za dobijanje 10 saradnika za samo 10 dana.

Ja sam Zoran Rakić, i veoma sam ponosan na tebe što si otvorena osoba za edukaciju i želiš da svoj posao podigneš na viši nivo. Kroz uputstva davaću vam sadržaj koji će vam pomoći da uspete u svom poslu.

U ovoj industriji radim više od 10 godina, srećan sam što sam imao puno uspeha u ovoj industriji, ali nije uvek bilo tako. Zapravo, šest  godina sam se mučio, došao dotle gde sam rekao : „Nikada to više neću raditi“.

Završio sam vojnu školu  i fakultet i to je tada  za mene bilo ostvarivanje mog  sna.

Međutim godinama kasnije shvatam da me taj posao ne čini srećnim. Česte obaveze na poslu odvajale su me od porodice. Zato osnovnu školu starijeg sina ne pamtim. Svakog dana kada sam odlazio na posao imao sam osećaj kao da imam kamenje u stomaku. Pokrenuo sam privatni posao gde se nisam dobro snašao i otišao u veliki minus. Bankrotirao sam, razvod mi je kucao na vrata, život u malom gradu, osećao sam veliki neuspeh u životu kada nisam mogao ni porodicu da izdržavam. Sećam se dana kada mi je oduzet auto, plakao sam kao malo dete. Sedeo sam na krevetu sa rukama na licu i pitao se šta dalje.

Tražio sam bilo kakav posao. Činilo mi se da je crni đavo došao da mi ponudi posao prihvatio bi. Kada postavite  pitanje univerzumu odgovor vam odmah stiže samo treba prepoznati. Ono što sam shvatio da me ispunjava i čini srećnim je to što svoje znanje delim sa drugima jer znam da se mnogi muče kako da dođu do novih saradnika a i to rade na pogrešan način.

Zato u ovom uputstvu  podeliću  pet saveta o tome šta sam uradio kada sam u stvari izašao i regrutovao 10 ljudi za samo 10 dana.

Zatraži besplatnu e- knjigu

KAKO DA DOBIJETE 10 SARADNIKA ZA 10 DANA

Kliknite ovde da biste zatražili svoju e-knjigu